Makeup-vocabulary-thumbnail

 

Kurs engleski za kozmeticare i frizere namenjen je frizerima, kozmeticarima, maserima i svima ostalima cije je polje delatnosti nega lepote u slonima i spa centrima, a koji imaju za cilj da poboljsaju sposobnost da svoje usluge predstave i dogovore na engleskom jeziku. Bilo da se radi o pruzanju usluga strancima u Srbiji ili planovima da svoj posao prenesete u inostranstvo engleski za frizere i kozmeticare ce vam omoguciti da nesmetano govorite o uslugama koje vas salon nudi, dajete predloge i savete svojim klijentima.

Sam kurs podrazumeva upoznavanje sa strucnim vokabularom iz oblasti nege lepote i uvezbavanje dijaloga neizbeznih u svakodnevnoj komunkaciji u salonu. Akcenat je na detaljnom opisu usluga koje salon pruza i razumevanju zahteva i molbi koje klijent ima, kao i davanje saveta i predloga od strane radnika salona. Zakazivanje termina, upoznavanje sa instrumentima u salonu i zaduzenjima koje svaki radnik ima, detalji u vezi vrsta frizura, manikira, pedikira i masaza samo su neke od oblasti kojim acete potpuno ovladsati na ovom kursu.

Kurs je prilagodjen razlicitim nivoima znanja koji se utvrdjuju izradom besplatnog ulaznog testa u prostorijama skole ili online testa koji se moze naci na nasoj stranici. Pored osnovnog udzbenika i CD-a koji sadrze tekstove, vezbe slusanja, vokabulara i konverzacije, ucenik dobija i dosta dodatnog materijala kako bi ispravio svoju gramatiku i jos vise prosrio vokabular u oblasti nege lepote i salona.